Doutzen Kroes avslører de 3 sportene som former kroppen hennes
Supermodellen Doutzen Kroes har på sin Youtube-kanal avslørt sportsrutinene som ligger bak hennes skulpturelle kropp fra januar til desember. Siden hun bare satser på morsomme og effektive disipliner, følger vi henne med lukkede øyne.

I videoserien Doutzen Diaries på Youtube-kanalen sin har supermodellen Doutzen Kroes avslørt treningsrutinene sine. "Siden jeg når som helst kan få en telefon om å skyte en undertøyskampanje, må jeg være bikini- og undertøysklar hele året!" sier hun. Fra New York til Amsterdam, der hun bor sammen med familien, tar hun oss med til favorittstudioene sine, for å oppdage favorittdisiplinene sine og for å møte trenerne som trener henne dag etter dag.

Doutzen Kroes' treningsrutine:
1. Vakker ballett
Disiplinen: Ballet Beautiful ble grunnlagt av den klassiske danseren Mary Helen Bowers og blander ballett og fitness, noe som gjør dans like tilgjengelig som pilates og yoga. Victoria's Secret-englene sverger til den for å skape en tonet og slank figur.

Doutzens mening: "Når jeg er i New York, prøver jeg å sette av tid til å gå til Mary Helen Bowers' studio. Metoden hennes er svært effektiv når det gjelder å forlenge kroppen og endre kroppsholdningen. Dagen etter en time kjenner jeg muskler jeg ikke engang visste at jeg hadde!"

For å komme i gang: Mary Helen Bowers deler utdrag av faget sitt på Youtube-kanalen sin, med øvelser som retter seg mot hver del av kroppen, men også dechiffrerte dansetrinn som piqué, dégagé og relevé. Til slutt har hun gitt ut flere bøker om dette emnet, for eksempel Ballet Beautiful: Transform your body to have the strength, grace, and tone of a ballerina (Marabout editions). På den andre siden av Atlanterhavet er Fitballet, som undervises i Paris og Perpignan, og Barreshape, som undervises i Paris, de mest like disiplinene.

2. Pilates
Disiplinen: Pilates ble oppfunnet av Joseph Pilates for litt over hundre år siden, inspirert av kattens fleksibilitet og smidighet, og praktiseres hovedsakelig på Reformer-maskiner for å justere kropp og sinn. Pilates, som er en mellomting mellom ballett, gymnastikk og yoga, er en ultrakomplett øvelse som styrker alle kroppens muskler samtidig som den forlenger dem. Doutzen Kroes går på Pure Pilates-studioet i Amsterdam, grunnlagt av Cheryl Frank.

Doutzens mening: "Pilates styrker magebeltet. Etter at jeg begynte med det, føler jeg meg mye sterkere, det har endret holdningen min, og med regelmessig trening har figuren min virkelig forandret seg. Det er mye vanskeligere enn det ser ut til! Men Cheryl sier alltid at jeg skal late som om det er lett..."

3. Dansetimer
Disiplin: For å begynne å danse nærmet Doutzen seg koreografen Vincent Vianen, som blant annet driver Chassé Dance Studio i Amsterdam. Stilen hans? En blanding av hiphop, RNB og urban dans.

Doutzens mening: "Nylig ble jeg bedt om å danse i en undertøyskampanje. Da ble jeg introdusert for den fantastiske koreografen Vincent Vianen, som danset med Usher. Hva ble resultatet? Det er min favorittdans for øyeblikket. Likevel har jeg aldri vært den som har vært først på dansegulvet. Rett og slett fordi jeg aldri har trodd at jeg var en god danser, selv om jeg alltid har elsket å danse! Da jeg fikk tilbud om å være med i denne undertøyskampanjen der jeg skulle danse, måtte jeg ta et oppgjør med min egen frykt. Nå vil jeg fortsette med timene, og jeg kommer helt sikkert til å være den første på dansegulvet! Noe av det viktigste Vincent lærte meg, var å gi slipp. Jeg har en tendens til å tenke for mye, men når du danser, må du gi slipp på musikken og være 100 % involvert. Det er veldig gøy å gjøre sitt beste og alltid ønske å bli bedre."
December 27, 2022