Rosie Huntington-Whiteleys guide til en vellykket festsesong
Rosie Huntington-Whiteley er stjernen i juvelerens høytidskampanje og har sitt eget Beyoncé-øyeblikk med gule diamanter i en Jean Schlumberger by Tiffany & Co. Bird on a Rock morganitt-suite.

Julen ser litt annerledes ut i familien Huntington-Whiteley i år. Rosie er langt borte 25. desember, så forretningsmodellen slår tidlig over i festmodus og er ansiktet utad for julekampanjen 2023 fra Tiffany & Co. Rosie, som ble annonsert som ambassadør for huset i sommer, stråler i Bird on a Rock-morgansuiten fra Jean Schlumberger by Tiffany & Co. og får de 50 år gamle smykkene til å se helt moderne ut med sine minimalistiske briller.

For gründeren, som vanligvis "tar alt som får meg til å føle meg bra så fort som mulig", handler det ikke bare om gamle steiner. Men da hun som barn så moren, en smykkeselger som fortsatt handler med antikviteter, snakke om tannhjul og karat, kunne hun ikke bare oppdage et flott smykke, men også fortelle hvordan det fungerte innvendig. Dette gjorde smykkene med høy karat, som ble avduket av de hvitkledde Tiffany & Co.-vaktene under kampanjefotograferingen i New York, ekstra spesielle for den selverklærte accessoirelskeren, som lever og ånder for varemerkets hardware-linje.

Det er særlig Rosies egen kolleksjon av lenkearmbånd som er hennes hemmelige våpen for å forvandle et antrekk fra dag til kveld når kalenderen eksploderer. "Jeg er superminimalistisk kledd, så smykker er en måte å gjøre et antrekk personlig og unikt på", avslører kvinnen for hvem en svart kjole alltid vil være den beste festlooken. "Alle har en flott stil, men det handler om å finne ut hva som fungerer for deg, slik at du kan presentere deg selv med selvtillit. Ta en titt på hennes nyeste LBD fra Valentino - selvfølgelig utsmykket med Tiffany & Co. Edge and Lock-skatter - og det er tydelig at dette er en som vet hva hun trenger for å gå litt høyere.

Spesielt om vinteren er stjernen, hvis hyperkuraterte, ultradempede Instagram har blitt en inspirasjonskilde for mote- og interiørentusiaster, på sitt beste iført Phoebe Philo skjerfstrikk og nøytrale khaite-farger. Derfor fraråder Rosie å kjøpe halskjeder i julegave. Ingen vil se Bird on a Rock-perlene dine gjemt bak en turtleneck! I stedet kan for eksempel hennes kjære Knot Double Row-armlenke tilføre en fargeklatt til de koselige lookene hennes, og det er helt i tråd med Rosies etos om at det er verdt å "spandere" på noen utvalgte investeringer.

Hennes andre PSA-gave? Minner. Favorittgjenstanden hennes, som hun oppbevarer i en blå eske, er miniatyrbørsten i massivt sølv som Rosie fikk av broren sin da datteren ble født. "Den ligger på nattbordet hennes, og jeg børster håret hennes med den hver kveld", sier tobarnsmoren, som har gitt gesten videre ved å kjøpe en like søt kam med barnets initialer på til en venninne. At Tiffany & Co. har gått i arv fra generasjon til generasjon, minner Huntington-Whiteley om hvordan hun som tenåring begjærte sin egen mors hjertearmbånd med påskriften "If lost, please return to Tiffany & Co.", som for en liten skjære var "det fineste hun noensinne hadde sett".

Det er altså ikke mye som har forandret seg i kjernen av en person hvis produktredigeringer nå granskes av millioner av mennesker. Verden får kanskje ikke se den Rosie som sørger over nostalgiske plagg fra nulltallet, men hun er der og bobler innvendig foran Alasdair McLellans kamera i denne magiske nattfotograferingen på Manhattan. Denne julen blir det vin, gaver og Tiffany & Co. for Rosie Huntington-Whiteley, selv om hun ikke er hjemme.


December 21, 2023