Møt Ukrainas første digitale moteinfluencer på Instagram
I dagens digitale tidsalder har influencere tatt steget ut av den virtuelle verdenen og blitt effektive markedsføringsverktøy. De deltar på moteshow og messer, intervjuer kjendiser, reklamerer for merkevarer og begir seg til og med inn i musikkbransjen. FFFACE.ME studio har introdusert Ukrainas første digitale influencer på Instagram, Astra Star (@astarrastra).

Astra Stars Instagram-profil dreier seg først og fremst om livsstil, mote og teknologi. I de første innleggene poserer Astra Star foran Bursa Hotel iført ukrainske merkevarer som Ksenia Schnaider og POUSTOVIT. I de påfølgende innleggene kan man se henne jobbe med nettverksbygging på Kooperativ.

Ifølge FFFACE.ME kan Astra generere forskjellig digitalt innhold, inkludert bilder, videoer, historier og filtertester, akkurat som alle andre brukere. I tillegg har denne digitale influenceren kapasitet til å reise, delta på arrangementer, møte ulike mennesker og til og med gå live på lufta.

Astra Star beskrives som en 18 år gammel jente som har flyttet fra Berlin til Kiev. Hun er løve i stjernetegnet, identifiserer seg som sapioseksuell, praktiserer yoga, driver med selvstudier, har en lidenskap for mote og stil og liker å blande trendy ting med bruktfunn. For tiden bor hun sammen med venner i Kiev, og hennes neste reisemål avhenger av hennes yrkesmessige ambisjoner.

Astras liv som influencer vil utfolde seg i sanntid, med aktiviteter som passer til hennes alder og status. Skaperne lover regelmessige innholdsoppdateringer og en rekke samarbeid med både lokale og internasjonale merkevarer.

"Som en del av FFFACE.MEs misjon har vi som mål å skape sosialt ansvarlige influencere som leverer ekspertinnhold og fungerer som kilder til inspirasjon, utdanning og relevante nyheter for sitt publikum. I tillegg til design har vi jobbet grundig med Astras bakgrunnshistorie og personlighet. Astra avstår for eksempel fra usunne vaner, jobber for å forbedre seg selv, holder seg oppdatert på trender og prøver å dele sine perspektiver på aktuelle hendelser mens hun engasjerer seg i merkevarer og enkeltpersoner", sier Dmitry Kornilov, medgrunnlegger og administrerende direktør i FFFACE.ME.

Studioet forsikrer at Astra, som digital influencer, representerer en lovende partner for merkevarer på grunn av hennes allsidighet og evne til å produsere variert innhold på lik linje med tradisjonelle bloggere.

En av de mest kjente digitale influencerne er @lilmiquela, med 3 millioner følgere. Hun administrerer TikTok-kontoen sin, samarbeider med Calvin Klein, pryder magasinforsider og lager videoinnhold sammen med kjendiser som Bella Hadid.
April 23, 2024