Gucci kunngjorde et samarbeid med kinesiske Tencent
Gucci kunngjorde et samarbeid med teknologiselskapet Tencent. Tencent er et av de største investerings- og risikokapitalselskapene i Kina. Selskapet tilbyr blant annet sosiale nettverk, musikk- og nettportaler, e-handel, betalingssystemer, mobil- og onlinespill og skydatabaser.

I henhold til samarbeidet skal de nye partnerne "skape en struktur som skal drive innovasjon og lederskap innen digitale strategier som spenner over tingenes internett, kunstig intelligens, datavitenskap, smart detaljhandel, innholdsgenerering og digitalt tankelederskap." Tencents president, Martin Lau, sier.

"Gjennom dette partnerskapet med motehuset vil vi sammen skape eksepsjonelle opplevelser for Gucci-fellesskapet og bringe merkets sensuelle mote og moderne estetikk til kinesiske forbrukere."

Det første prosjektet Tencent og Gucci laget sammen, var en serie kortfilmer kalt "Gucci Inspiration Map". Flere internasjonale stjerner og Gucci-ambassadører deltok i innspillingen, fra den kinesiske skuespilleren og sangeren Chris Lee og skuespilleren Wu Lei til Lady Laura Burlington, grevinne av Burlington. Videoen har allerede fått 64 millioner visninger på Tencent- og Gucci-plattformene i Kina.
February 20, 2024