Karl Lagerfelds ettermæle: 120 000 fotografier skal digitaliseres
Den legendariske Karl Lagerfelds talent er en uendelig kilde til beundring. Nå står en viktig milepæl i moteverdenen for døren: 120 000 fotografier som designeren selv har tatt, skal registreres på blokkjeden.

Disse uvurderlige bildene er overlatt til Eric Pfrunder, tidligere bildedirektør i Chanel, som skal overvåke prosessen med å digitalisere dem.

Eric Pfrunder sitter i det rådgivende styret i blokkjedenettverket Lukso, og han er sikker på at Karl Lagerfeld vil støtte denne beslutningen. Designerens fotografiske arv vil bli utforsket og utnyttet i ulike formater, inkludert publikasjoner, bøker og utstillinger.

Karl Lagerfelds lidenskap for fotografi går tilbake til 1987, da han begynte å fotografere reklamekampanjer for kjente merkevarer og redaksjonelle fotoshoots for publikasjoner som Numero, Vogue og Interview.

Designeren uttrykte ofte at fotografiet ga ham mulighet til å oppfatte mote og verden rundt seg på en måte som hverdagen sjelden tillot. Han nærmet seg arbeidet med å skape bilder med stor entusiasme og ærbødighet.

January 09, 2024