Meryl Streeps beste skjønnhetshemmelighet som ikke koster noe
Meryl Streep, 74 år, er kjent for sin minimalistiske tilnærming til skjønnhet. Den berømte skuespilleren opptrer aldri med mye sminke på den røde løperen. Hollywood-stjernen oppfordrer til å akseptere aldring og minner oss om at det er en naturlig del av livet. Streep har delt den viktigste regelen for hudpleie i ansiktet, og den koster ingenting.

I et intervju med den britiske journalisten Fi Glover avslørte skuespillerinnen i verdensklasse hemmeligheten bak sin naturlige skjønnhet. Trikset som gir den 74 år gamle skuespilleren glødende hud koster... absolutt ingenting. "En av skjønnhetshemmelighetene hennes er å aldri røre ansiktet", forteller journalisten.

Meryl Streeps hudpleieregel for ansiktet. Eksperter bekrefter at den er effektiv
Hudlege Mehraveh Seyyed Sayyah, som opererer på sosiale medier som @dr.mehss, forklarer hvorfor det er lurt å ikke ta på ansiktshuden. "Huden er så skjør at kraftig gnidning kan utløse en betennelsesreaksjon. Å gni ansiktet kan også forverre hudsykdommer som akne", skriver eksperten under et av innleggene sine. Hun legger til at berøring av ansiktet kan akselerere aldringsprosessen - linjer som naturlig oppstår når man beveger seg, blir raskere statiske.

Den estetiske legen Bridney Chantal bekrefter også Hollywood-stjernens regel. I en humoristisk video oppfordrer hun til ikke å ta på huden i ansiktet umiddelbart etter behandlinger. "Dette kan forårsake irritasjon eller kviser", sier eksperten.

Hver dag berører vi et stort antall gjenstander med bakterier og virus på. Det er ikke bare hudens utseende som kan forringes. Hyppig berøring av ansiktet kan føre til overføring av ulike smittsomme sykdommer.

Meryl Streep beviser nok en gang at mindre er mer. Hennes skjønnhetsbevissthet gjør henne til en naturlig vakker kvinne. Det er verdt å følge hennes gylne regel om å ta vare på mer enn bare ansiktshudens helse.
December 05, 2023