Chanel byr på en magisk "olfaktorisk odyssé" i Paris i julen!
Med Le Grand Numéro de Chanel byr huset på en ny oppslukende utstilling i Paris som kombinerer mytisk parfyme og teknologi.

Hvis du er på utkikk etter en pause i ferien, trenger du ikke lete lenger. Chanels Grand Numéro-utstilling, som åpner i Paris 15. desember 2022 i Grand Palais Éphémère, der huset også presenterer sine visjonære kolleksjoner, byr på en fantastisk skjønnhetsopplevelse.

En ny type utstilling som appellerer til alle sanser:
Den opprinnelige ideen ble unnfanget av Thomas du Pré de Saint Maur, direktør for kreative ressurser for Chanel parfyme, skjønnhet, klokker og smykker. Og mannen som i fjor introduserte oss for det høyt elskede konseptet med transportbåndene "Chanel Factory", som invaderte butikklokaler over hele verden for å markere 100-årsjubileet for Chanel No. 5.

Dette nye prosjektet, forteller han eksklusivt til Vogue, tok over ett år å fullføre og flytter grensene for hva en oppslukende opplevelse kan være. "Vi ønsket ikke at det skulle være en enkel historisk forklaring eller en utstilling som bare forteller om én dimensjon ved parfymene våre... Vi vet jo at parfymene ikke har en lineær historie: Det finnes ulike kapitler."
Hvert av disse kapitlene er et fysisk og emosjonelt dypdykk i historien og inspirasjonen bak husets ikoniske dufter, fortalt på Chanels måte, og lover en "sensorisk reise". "Vi følte at utstillingen måtte være oppslukende", fortsetter han, før han legger til: "Ved å engasjere publikum vil arrangementet føles mer som en slags interaktiv kabaret."

Som en del av denne Chanel-kabareten vil de besøkende bli møtt av en seremonimester, før de blir tatt med på en "olfaktorisk odyssé" gjennom fem rom, som vil glede både nykommere i denne Chanel-verdenen og de som har vært fans av Chanel-duften lenge. "Det vil være en måte å oppdage parfyme på, ikke bare for hvordan den lukter, men for hva den skaper som en totalfølelse. Folk spør alltid hva som er det magiske med No. 5. Vi vil sette dem i en emosjonell tilstand som gjør det mulig for dem å oppdage duften på en annen måte, og da vil de forstå."

Hvilke følelser håper Thomas du Pré de Saint Maur å vekke hos seerne? "Jeg håper de vil sitte igjen med følelsen av å ha opplevd et stort øyeblikk av glede. Vi er inne i en periode der vi ønsker å være sammen og dele fysiske opplevelser. Så jeg håper at selv om noen besøker utstillingen alene, vil de få lyst til å komme tilbake sammen med barna sine, familien, vennene sine, kjæresten..." Vi ses 15. desember.


March 28, 2023