Chanel tilbyder en magisk "olfactory odyssey" i Paris!
Med Le Grand Numéro de Chanel tilbyder huset en ny fordybende udstilling i Paris, der kombinerer mytisk parfume og teknologi.

Hvis du leder efter en flugt i ferien, behøver du ikke lede længere. Chanels Grand Numéro-udstilling, som åbner i Paris den 15. december 2022 i Grand Palais Éphémère, hvor huset også præsenterer sine visionære kollektioner, byder på en fantastisk, fordybende skønhedsoplevelse.

En ny slags udstilling, der appellerer til alle sanser:
Den oprindelige idé blev udtænkt af Thomas du Pré de Saint Maur, Director of Creative Resources for Chanel Perfume, Beauty, Watches and Jewelry. Og manden, der sidste år introducerede os til det meget elskede koncept med "Chanel Factory"-transportbåndene, som invaderede butikslokaler over hele verden for at markere 100-årsdagen for Chanel No. 5.

Dette nye projekt, fortæller han eksklusivt til Vogue, tog over et år at færdiggøre og skubber til grænserne for, hvad en fordybende oplevelse kan være. "Vi ønskede ikke, at det skulle være en simpel historisk forklaring eller en udstilling, der kun taler om én dimension af vores parfumer... For vi ved, at de ikke har en lineær historie: der er forskellige kapitler."
De lover en "sanselig rejse", og hvert af disse kapitler er et fysisk og følelsesmæssigt dyk ned i historien om og inspirationen til husets ikoniske dufte, fortalt på Chanels måde. "Vi følte, at udstillingen skulle være fordybende," fortsætter han, før han tilføjer: "Ved at engagere publikum vil begivenheden føles mere som en slags interaktiv kabaret."

Som en del af denne Chanel-kabaret vil de besøgende blive mødt af en ceremonimester, før de bliver ført på en "olfactory odyssey" gennem fem rum, som vil glæde både nytilkomne i denne Chanel-verden såvel som gamle fans af Chanel-duften. "Det vil være en måde at opdage parfume på, ikke bare for hvordan den dufter, men for hvad den skaber som en samlet fornemmelse. Folk spørger altid, hvad det magiske ved No. 5 er. Vi vil sætte dem i en følelsesmæssig tilstand, der vil give dem mulighed for at opdage duften på en anden måde, og så vil de forstå."

Hvilke følelser håber Thomas du Pré de Saint Maur at vække hos seerne? "Jeg håber, at de vil gå derfra med følelsen af at have oplevet et stort øjeblik af glæde. Vi er i en periode, hvor vi ønsker at være sammen og dele fysiske oplevelser. Så jeg håber, at selv om nogen besøger udstillingen alene, vil de have lyst til at komme tilbage med deres børn, deres familie, deres venner, deres elsker..." Vi ses den 15. december.


March 28, 2023