Herredufter: de 7 mest sexy nye duftene for vinteren
I parfymeverdenen er vinter ikke nødvendigvis synonymt med treaktige og overdådige dufter, for friskhet har også sin plass. Disse 7 iskalde duftene med en vri av sensuelle noter er like forfriskende som et friskt pust.

Det blåser en iskald vind gjennom herreduftene. Her er en oversikt over vinterens mest berusende dufter, som får sansene til å sprute når temperaturen stuper.

1. Hermes
Vi kan utenat de tørre og krydrede notene i Terre d'Hermès, en av Frankrikes mest solgte herredufter. Christine Nagel har skapt en intenst kjølig versjon: "Med denne nye kreasjonen ønsket jeg å utfordre forestillingen om at friskhet er synonymt med letthet. Saft som et pust fra Arktis, oversatt av en skarp akkord av sitron og livligheten til Timut-pepper, innhyllet i en mineralsk pust, med akkurat passe mengde tre.

2. Cartier
Et planteaktig pust av sjelden eleganse. Raske noter av sedertre blander seg med en vind av krydder og sitrusblader. Resultatet er følelsen av en forfriskende spasertur midt i naturen, i skyggen av trærne, mens solen går ned.

3. Guerlain
Inspirasjonen? Kraften i en galopperende hest. Olfaktorisk oversettes denne gløden av hampens vegetabilske utstråling og noter av nervøs rose, patinert av en orientalsk patchouli/lær/vaniljelinje.

4. Kenzo
Forestill deg den rene duften av havbris, den aromatiske kraften fra bambus, en strukturert treakkord ... Inspirert av ideen om frodig natur føles denne duften som et friskt slag i ansiktet.

5. Caron
Parfymøren Jean Jacques har tatt opp igjen Carons kultduft og latt seg inspirere av motivasjonen ved begynnelsen av en ny dag. Den rene duften av provençalsk lavendel blandes med et berusende ekstrakt av CO2-ingefær, fremstilt gjennom en kald prosess, for å komme så nær krydderets opprinnelige livlighet som mulig.

6. Byredo
Byredos dufter er alltid elegante og unike. Denne duften er en kondensasjon av fløyelsmyke, grønne noter som sprudler av natur: mandarinblader, neroliblomst, bambus og lavendel. Utsøkt.

7. Parfums de Marly
En virvelvind av sitrusfrukter, lys, gjennomsiktig og levende. Vi kjenner igjen den skarpe duften av grønt eple og mandarinskall, kombinert med den solfylte gløden fra siciliansk bergamott og petitgrain ... Et olfaktorisk vink til de vakre dagene midt på vinteren.

8. Bvlgari
Enveisbillett til Middelhavet med denne duften som gjengir Mistralens oppkvikkende effekt. Intens sandeltre står i kontrast til et hjerte av levende, mystisk og kraftfull ingefær.


February 21, 2023