Mote for høst-vinter 2022-2023: Stjerneplaggene, vesker, sko og farger
Tidløse plagg, sesongbaserte trender, must-have-tilbehør ...
Hva er motetrendene for høst-vinter 2022-2023? Hva skal vi ha på oss og hvordan? Hvilke stjerneplagg og tilbehør bør vi investere i?

Hva er motetrendene for høst-vinter 2022-2023?
På catwalken er høst-vinter 2022-2023-kolleksjonene nostalgiske, med 00-tallets store tilbakekomst. Mellom uventede gjenopplivninger og store klassikere i garderoben, gjør garderoben denne sesongen den subtile innsatsen til en minimalistisk mote og er fortsatt ultra-feminin. Lek med glans og gjennomsiktighet, kromatiske eksperimenter, nye lengder, gjenopplivede grand soir... Høst-vinter 2022-2023 tegner konturene av en ny silhuett og spiller på sammenstøt mellom stilarter.

Tro det eller ei, retrotrenden er tilbake i høst!
Hvordan adoptere skolejentetrenden i høst?
Stilig og tidløs, skreddersøm er den ultimate høsttrenden.
Hvordan omfavne den bohemske trenden i høst?
Hvordan tar Athluxury-trenden over moten?

Jakke, jeans, kjole... Zoom inn på trendene bit for bit
Mellom trender som drives frem av fasjonable jenter, inspirasjon fra catwalken og anbefalinger fra proffer og designere... Mulighetene er mange.

Kjolen
For høst-vinter 2022-2023 blir kjolen lengre og tenkes i maxi-varianter. Vi velger den som den er for en bohemsk stil. Et annet stjernemateriale du kan ta i bruk for å booste motekvotienten din, er strikk.

Jakken
Blazeren er fortsatt en av sesongens ultimate investeringer, den bæres oversized, i skinn eller fløyel. Andre klassikere gjør også comeback, som skinnjakken, safarijakken, parkaen eller den klassiske bomberjakken. Den vatterte jakken er mer elegant og lett, og er det ideelle alternativet når det er kjølig.

Jeans
Hvis vi bare skulle beholde én flaggskipjeans i år, ville det vært denne. Levi's 501 90, en modell som kan brukes av både menn og kvinner, tilgjengelig i fire farger, er estetisk litt slitt for en vintageeffekt i tidens luft.

25 rette jeans som smigrer enhver figur å investere i denne høsten
28 push-up jeans som gjør en bombekropp til å unne deg selv til høsten
Hva er de beste jeansene å investere i?
Hvilken denimjakke å investere i i høst?
Våre 22 favorittblussjeans som forlenger figuren din i høst

Buksene
Denne sesongen er buksene avvist i henhold til våre ønsker. Legging, pølsebukser, capris, cargo eller splittbukser ... Stilene er mange.

Skjørt
Når det gjelder skjørt, blåser det en retrovind høst-vinter 2022-2023: Maxilengde og skolejentevridning signaliserer sesongens skjørtstjerner.

Frakken
Noen ganger tidløse, andre ganger basert på sesongens trender, men to store frakketrender skiller seg ut for høst-vinter 2022-2023: den rosa frakken basert på Barbiecore-trenden, dunjakken, den essensielle trenchcoaten eller 2-i-1-frakken, en krysning mellom et skjerf og en ertefrakk.

Genseren
Med to ord: komfort og mote. Genseren gjør også comeback ved å gjøre seg gjeldende i garderoben vår som sesongens viktigste plagg. Vi velger den med vintage-infleksjoner for en retur til 80-tallet eller kashmir for en elegant og tidløs stil.

Hva er skoene som vi vil se overalt?
Fordi de fortsatt er et av de viktigste tilbehørene til et utseende, her er skoene som vil gjøre høsten-vinteren 2022-2023. Tro det eller ei, denne sesongen oppgraderer de til spats.

Klassikerne
Slingbacks, loafers, ballerinaer, Birkenstock, derbies eller kitten heels vi forteller deg hvilken modell du skal ta i bruk.

Støvlene
Lårhøye støvler, regnstøvler med ekstra mote, santiags ... Finn de nyeste støveltrendene for høst-vinter og eksklusive anbefalinger:

Her er den mest fasjonable måten å bruke regnstøvler på i høst
Med en økning på over 1000% i online-søk, her er den ultimate vinterstøvletrenden
Støveltrenden fra 2010 er definitivt tilbake

Joggesko
Uansett om de kommer fra stjernespekkede samarbeidsprosjekter eller har blitt en sann tidløs mote, er disse joggeskoene på innflytelsesrike jenter i ferd med å bli et uunnværlig streetwear-item.

75 år etter oppstarten signerer dette merket joggesko-trenden i 2023.
Disse Adidas-joggeskoene, som allerede er utsolgt, er de vi kommer til å bruke i 2023.
Hvordan ble New Balance det kuleste joggesko-merket for øyeblikket?

Hvilke vesker vil gjøre høst-vintersesongen?
Enkelt tilbehør eller midtpunkt, vesken har denne unike gaven til å lage nesten et utseende alene. Hvis kurver sto øverst på ønskelisten i sommer, pendler vi i vinter mellom ikoniske modeller eller lånt fra herregarderoben. Her er veskene du bør investere i.

De mest fasjonable fargene og utskriftene
Hvis brunt ser ut til å være det (mer fasjonable) alternativet til den helsvarte silhuetten, ser grangrønt ut til å bli fargebesettelsen de neste tolv månedene. Mindre forventet, etter at Barbiecore-rosa ble gjennomgått og korrigert av Schiapparelli og deretter Valentino, gjør Marylin-rosa et hopp i forskningen. Vil de røde kjolene våre på slutten av året være farget rosa? Det er veldig sannsynlig.


January 31, 2023