Alizée Gaillard gjennom linsen til Oxana Alex
Alizée Gaillard, sveitsisk supermodell og skuespiller med base i Los Angeles, strålte foran linsen til fotografen Oxana Alex.

Alizée Gaillard er født av en haitisk far og en sveitsisk mor. Hun tilbrakte barndommen på Haiti, flyttet til de sveitsiske alpene da hun var 8 år gammel og bor og arbeider nå i Los Angeles. Det er en fenomenal tverrkulturell oppvekst!

Jenta, som vokste opp på en gård med 7 yngre søsken, hadde aldri trodd at hun en dag skulle vinne France's Next Top Model. Siden den gang har hun signert kontrakt med Marilyn Agency i Paris og deretter jobbet for merker som Alexander McQueen og Paul Mitchell.

Etter å ha reist verden rundt som toppmodell og gått modell i Paris, London, Milano og New York City, flyttet Alizée Gaillard til Los Angeles for å forfølge drømmen om å bli skuespiller. Hun fikk raskt innpass i en rekke TV-reklamer, debuterte i spillefilmen "The Morning After" og var med i TV-serien "The Bold & The Beautiful". Nylig spilte hun Yvonne, en elegant fransk kvinne, i den nye Apple TV+-serien "Acapulco".
March 14, 2024