Tiffany samarbeider med Pokémon
Dette uventede 2023-samarbeidet er like unnvikende og eksklusivt som en Pikachu i naturen, og vil garantert vekke oppsikt hos både smykkeelskere og kunstsamlere.

Trodde du noen gang at du skulle få se en blå Pokéball fra Tiffany? Ikke vi heller. I en av årets mest usannsynlige sammenslåinger har Pokémon-universet kollidert med Tiffany-verdenen - i et galleriverdig samarbeid med samtidskunstneren Daniel Arsham.

Det uventede trepartssamarbeidet, som skal avdukes senere denne måneden, er en ny versjon av Arshams ikoniske Pokémon-utstilling "A Ripple in Time", som ble vist i japanske gallerier i fjor. Denne gangen skal det legendariske tegneserieimperiet vekkes til live i form av smykkekreasjoner laget med omhyggelig Tiffany-håndverk. Med Arshams ord "iscenesetter kapselen en ny fortelling" i måten den rekontekstualiserer referansen på. "Med Pokémon og Tiffany er det en følelse av kulturell permanens", legger han til.

Kolleksjonen består av ni design, fra anheng til halskjeder, som avbilder Pokémon-figurene Pikachu, Charmander, Squirtle, Jigglypuff, Cubone og Mew i sølv med diamantdetaljer. For å få tak i en av de sjeldne Pokéballene må du velge det unike Pikachu-anhenget i 18 karat gult gull, mens modellene i sterlingsølv er plassert i like attraktive Tiffany Blue Boxes med logopreg.

Én ting er sikkert: Nå står mye mer på spill for alle Pokémon-samlere.
November 23, 2023