14 statementjakker som gjør ethvert vinterantrekk komplett
Enten det er en koselig bikerjakke eller en langermet ullfrakk i en dristig farge, har visse plagg evnen til å gjøre ethvert antrekk "komplett".


Skal du ut med hettegenser og leggings? Ta på deg en elegant ertefrakk, som på Miu Mius høst/vinter 2023-show, der high-low-stylingen sto i sentrum. Er du usikker på hva du skal ha på deg om morgenen? Prøv en smidig skinnfrakk og noe enkelt under, som hos Loewe. La frakken bli antrekket.


Trikset med å finne en slik frakk er å fokusere på wow-faktoren. Du bør selvfølgelig sørge for at plagget er allsidig - og derfor kan kombineres med mesteparten av garderoben din - men det må også være et statement på en eller annen måte. Det kan være dramatiske proporsjoner, som firkantede skuldre eller en overdimensjonert silhuett, eller finere detaljer som knapper og revers. I bunn og grunn vil du ha en frakk som fanger blikket og gir komplimenter for sin egenart, en frakk du vil ha på deg igjen og igjen.


Den smarte grå frakken: I begynnelsen av året kalte vi den grå frakken for en av sesongens smarteste investeringer - og det gjelder fortsatt.


Bikerjakken: En elegant bikerjakke i skinn kan løfte selv det enkleste antrekk. Velg modeller som sitter løst, slik at du enkelt kan bruke flere lag oppå hverandre.


Den elegante ertefrakken: Ertefrakken kom snikende tilbake på catwalken høsten/vinteren 2023, som hos Miu Miu og The Row. Kombiner den med ulike teksturer for å skape kontrast til den slanke, rene silhuetten.


Den skreddersydde svarte frakken: Akkurat som LBD-er er svarte frakker en fast bestanddel i garderoben. Selv om den er enkel i sin natur, vil en skreddersydd frakk garantert gjøre inntrykk. (Ha en lofrulle tilgjengelig for å plukke opp lo).


Den fargerike frakken: Er du klar for å gå bort fra nøytrale farger? Da bør du supplere garderoben med en fargerik kåpe. Vi anbefaler at du velger en farge du allerede bruker og er glad i.


Bomberjakken: En stilig, polstret bomberjakke kan gi et sporty preg. Se etter modeller med interessante detaljer, som armlommer og ribbestrikket krage.


Duffelcoaten: En annen yttertøyhelt vi fokuserer på denne vinteren? Duffelcoaten, som har fått en fasjonabel oppdatering på visningene.
October 12, 2023