Hvordan kjendisene feiret valentinsdagen
Kjendisene feiret valentinsdagen på ulike måter, fra å dele kjærlighet og glede til å komme med viktige kunngjøringer. Her er hvordan noen av dem feiret kjærlighetens dag:

Meghan Markle og prins Harrys gledelige kunngjøring:
På valentinsdagen delte Meghan Markle og prins Harry hjertevarmende nyheter med verden - de venter sitt andre barn. Sønnen Archie fyller to år i mai 2021. Interessant nok stemmer denne spesielle kunngjøringen overens med historien, for på valentinsdagen i 1984 kunngjorde prinsesse Diana offisielt at hun ventet sitt andre barn, som senere skulle bli prins Harry. En talsperson for paret ga ut en offisiell uttalelse og sa: "Vi kan bekrefte at Archie skal bli storebror. Hertugen og hertuginnen av Sussex er veldig glade for å vente sitt andre barn." De delte også et rørende bilde som fanger øyeblikket gjennom en iPad-skjerm og viser Meghans voksende babybule.

Jennifer Lopez' romantiske gest fra Alex Rodriguez:
Jennifer Lopez og Alex Rodriguez, som har vært forlovet siden mars 2019, feiret kjærligheten på Instagram. I en video til Frank Sinatras "My Funny Valentine" delte Lopez sine følelser og viste frem en stor bukett ballongblomster fra sin forlovede. I bildeteksten uttrykte Lopez sin kjærlighet til Rodriguez og understreket betydningen av februar, som markerer måneden da de møttes for første gang 1. februar 2017. "Jeg elsker deg og alt du gjør for meg og sammen med meg.... Du er min morsomme Valentine", la sangerinnen til.

Gigi Hadid og Zayn Maliks første valentinsdag som foreldre:
Supermodellen Gigi Hadid og sangeren Zayn Malik feiret sin første valentinsdag som foreldre. Den 14. februar la Hadid ut et svart-hvitt-bilde på Instagram av seg selv og Malik omgitt av ballonger. Hun skrev: "Jeg elsker deg, min Valentine, og jeg elsker den Valentine vi vil dele for alltid." Hadid fødte sitt første barn, datteren Khaya, i september 2021, og hun har åpent fortalt om hjemmefødselen.

Gwen Stefanis kjærlighetsfylte valentinsdag med Blake Shelton:
Det forlovede paret Gwen Stefani og Blake Shelton feiret valentinsdagen sammen. Stefani uttrykte sin takknemlighet på Instagram Stories og skrev: "Gratulerer med valentinsdagen! Takk @blakeshelton for at du elsker meg." Paret ble forlovet i fjor etter et femårig forhold.

Blake Lively og Ryan Reynolds' lekne utveksling:
På valentinsdagen delte Blake Lively en morsom video av Ryan Reynolds som hjalp henne med hårfargen. Reynolds gjengjeldte ved å legge ut en morsom video av Lively som aker. Reynolds kommenterte kjærlig: "Min valentin for resten av livet."

Dolce&Gabbanas kontroversielle kampanje:
Dolce&Gabbana skapte kontrovers med en serie videoer med kyssende par. Kampanjen, med tittelen "Love is Love", viser ulike par, inkludert LHBT-representasjon, inspirert av 90-tallets estetikk. Selv om varemerkets mål var å feire kjærligheten og støtte Trevor Project, verdens største organisasjon for selvmordsforebygging og kriseintervensjon for LHBT-personer, møtte kampanjen kritikk fra enkelte hold.
March 19, 2024