Paljettkjolen fra H&M tar TikTok med storm
Moteentusiaster har funnet et must-have til julegarderoben: en paljettkjole fra H&M. Designet fra den populære kjeden har skapt stor oppsikt på TikTok. En video med Jennifer Nguyen i kjolen har blitt sett av hele 13,4 millioner mennesker!

Det er ikke første gang et produkt fra en kjent butikkjede fenger nettkunder, men denne gangen er det julekjolen som skaper blest overalt, spesielt på TikTok. Enhver video som viser et glimt av den, går umiddelbart viralt.

Til tross for den enorme populariteten til denne glitrende kreasjonen har internettbrukerne ulike meninger. Én gruppe moteentusiaster hyller den enstemmig som "sesongens kjole", mens andre mener at produktet mangler kvalitet og er overdrevent prangende.

Sesongens mest ettertraktede juleplagg er den hvite paljettkjolen fra H&M. Den ser uskyldig ut forfra, men overrasker med sin sjarmerende bakside med en sjenerøs svart sløyfe. Den runde halsen, de lange ermene og den dype V-formede ryggen gjør den til noe helt spesielt. Denne glitrende, midtlårlange kreasjonen trenger ikke noe forseggjort tilbehør; den gjør et stort inntrykk alene. Den passer perfekt sammen med stiletthæler eller fine ballerinaer.

"Jeg jobber i H&M, og jeg kan bekrefte at vi får overveldende mange henvendelser om denne kjolen. Vi får mer enn 50 telefoner om dagen, og utallige jenter har kommet inn i butikken for å spørre om den..."

Dessverre gjenspeiles den enorme interessen i kjolens tilgjengelighet, eller rettere sagt mangel på tilgjengelighet. På kjedens offisielle nettside er det virale plagget priset til 259,99 zloty, men er fortsatt utsolgt i alle størrelser.

Kjøp og salg til dobbel pris

Det viser seg at denne kjolen har blitt en lønnsom handelsvare. På TikTok finner du en rekke morsomme videoer som sammenligner den opprinnelige prisen på kjolen med tilbud på plattformer som Vinted, der den noen ganger selges for det dobbelte.

"Dette er latterlig! De må være gale som selger en kjole laget av plast (sammensetningen er 96 % polyester og 4 % elastan) til dobbel pris", lyder en av kommentarene.

Vi må innrømme at kjolen fengsler med sin sjarmerende design og passer perfekt til stemningen i de kommende månedene. Men for de som ikke får hjertet til å banke ved synet av H&Ms virale design, har vi valgt ut noen perler, ikke bare kjoler. Som en bonus trenger du ikke å løpe til nærmeste butikk for å få tak i dem, og de vil få deg til å se fantastisk ut på julebordet.
December 12, 2023