Effie Trinket ville vært stolt
Se Hunter Schafers beste frisyrer i forbindelse med promoteringen av "Dødstalismanene": Balladen om fuglene og slangene."


Vi har ventet spent på stylingen på den røde løperen i lang tid, men nå har vi endelig noe å feire: SAG-AFTRA-streiken er avblåst, og Hunter Schafer har bestemt seg for å kompensere for mangelen på moteinspirasjon. Skuespilleren prydet premieren på "The Hunger Games: The Ballad of the Birds and Snakes" med en rekke fantastiske looks, det ene mer avantgarde enn det andre.


På premieren i New York bar Schafer et blomstret mesterverk fra Marnis vår/sommer 2024-kolleksjon. Dette var ingen vanlig blomsterkjole; den besto av 3D-applikasjoner i rosa, rødt og lilla, noe som skapte et bærbart kunstverk. Metalliske stilker strakte seg fra skuldrene og nederst på kjolen, noe som gjorde antrekket til et skikkelig skue som beveget seg med hvert eneste skritt. Hvite stiletthæler og rosa Swarovski-krystalløredobber fullførte looken.


Schafer måtte finne en ny stylist etter at Law Roach "pensjonerte seg", men samarbeidet med den nye stylisten, Dara Allen, viste seg å være en suksess. På Berlin-premieren imponerte hun i en Schiaparelli Fall 2023 couture-kjole som lignet en mosaikk av sprukket maling.


Som Prada-ambassadør flettet Schafer av åpenbare grunner inn italienske aksenter i London-premieren, der hun dukket opp i en spesialtilpasset Prada-kjole som lignet smeltet gull og var en hyllest til motehusets vårkolleksjon 2009.


Under en pressetur i London vakte Schafer oppsikt i en staselig jacquardfrakk i en chartreusefarge fra Maison Margielas høst 2023-kolleksjon, som hun kombinerte med et Margiela-blyantskjørt og en silketopp.


Den dystopiske glamouren nådde sitt høydepunkt på Los Angeles-premieren, der Schafer, med imponerende midjelangt hår, briljerte i en krystallbesatt kjole fra Alexander McQueens Pre-Fall 2023-kolleksjon, en stil Capitol selv ville godkjent.


I "The Ballad of Birds and Snakes" spiller Schafer Tigris, noe som skiller seg fra hennes tidligere roller. Skuespilleren kommenterte utfordringen slik: "Tigris virker for meg som den første karakteren jeg virkelig har spilt som ikke er en tenåringsjente et skritt unna den jeg er."


Det er fortsatt en uke igjen til filmen har kinopremiere - vi venter i spenning på enda mer slående utseende fra Schafer.
October 31, 2023