Den brune kordfløyelstrenden tar av blant IT-jentene.
Alle elsker jakken fra Khaite.


Aldri har trender beveget seg raskere enn nå. Nesten hver eneste uke er det noe nytt som gjelder, spredt til massene via sosiale medier. Bare den siste måneden har såkalte "snakebite-piercinger", iskald sminke og kitten heels vært noe av det som har tatt av.


Nå er noe nytt i vinden. Og denne gangen er det noe som ser ut som om det er hentet fra noens bestefars garderobe.


Blazeren i brun kordfløyel har blitt fashionistaenes nye favoritt.
Og ikke hvem som helst. Det er en helt spesiell variant fra IT-merket Khaites høst/vinter 2022-kolleksjon som de fleste har valgt å gå for.


Amerikanske Vogue, som omtaler trenden, rapporterer at Hailey Bieber og Katie Holmes er blant dem som har blitt sett i denne nylig. Begge valgte å kjøre ganske minimalistisk styling. I Biebers tilfelle hadde hun på seg en hvit t-skjorte, baggy jeans og hvite joggesko med gullsmykker og tilbakestrøket hår.


Holmes valgte også å matche den brune kordfløyelsblazeren med en hvit t-skjorte, men kledde den litt mer opp med et langt svart skjørt, et tykt belte og spisse skinnstøvler.


Da Alexa Chung nylig var på tur til New York, valgte hun også Khaites jakke. Modellen, designeren og it-jenta tok det hele til et nytt festlig nivå med en glitrende, hudtett kjole med stupende utringning.


Blazeren koster i underkant av 2 000 euro hos blant annet Vincci. Acne Studios har en lignende variant til 690 euro, mens ASOS selger en brun kordfløyelsskjorte til 66 euro.


Siden lanseringen i 2016 har Khaite blitt et IT-merke med en rekke kjendiser på kundelisten. For kort tid siden vant grunnleggeren Catherine Holstein også CFDA-prisen for årets amerikanske dameklærdesigner.
October 10, 2023