Adventskalender 2022
Når de vakreste skjønnhetsmerkene tenker seg rene luksusadventskalendere, og samler de fleste av sine bestselgere... Det er jul før jul.

Hvilken adventskalender skal du velge i år?

Hvert år overgår de mest kreative merkene hverandre i å lage adventskalendere, den ene mer prestisjefylt enn den andre, for å kunne vente til jul med stil. Enten de er minimalistiske, miljøvennlige og gjenbrukbare, eller om de er designet som rene pyntegjenstander... Disse adventskalenderne har alle én ting til felles: De er ekte kunstverk. Her er listen over de 10 mest luksuriøse modellene.

De 10 mest utrolige adventskalendrene i år 2022
1. Diptyque
Blant de mest etterlengtede kalenderne hvert år, skuffer ikke den fra Diptyque. Stjerner, stjernetegnene i dyrekretsen er temaet for denne nyeste, spesielt drømmende utgaven. Og for første gang blant overraskelsene er husets tre festlige dufter samlet i miniatyrformat: Gran, Snø og Gnister. Perfekt for samleren.

2. Guerlain
Tjuefem dører utgjør denne eventyrlige bikuben, som hver inneholder et av husets underverk: parfyme, hudpleie, men også makeup og andre upubliserte kreasjoner... Denne bikube-kalenderen, sublimert av Aleksandra Miletić, er utvilsomt en av årets beste designmodeller: "Jeg elsker umiddelbarheten i det enormt store og rikdommen i det uendelig lille", forteller kunstneren og illustratøren.

3. Dior
I den nye utgaven av Diors adventskalender har Pietro Ruffo skapt et helt univers basert på astrologi, stjernestøv, stjernebilder og fantastiske dyr. På programmet: miniflasker av merkets ikoniske parfymer, Rouge Dior i full størrelse og duftlys...

4. Armani
Med sitt couture-røde omslag og japanskinspirerte tekstilpapir er denne Armani-adventskalenderen perfekt for alle sminkefans. Lip Power, Eyes Complexion og mascara: Den inneholder ikke bare alle merkets bestselgende makeup-produkter, men også de nyeste duftlanseringene.

5. Susanne Kaufmann
Visuelt sett er denne kalenderen først og fremst et under med sin minimalistiske, men sjarmerende design. Og når du vet at den er designet i resirkulert og resirkulerbar papp, og at den inneholder de beste formlene fra merket med mer enn 35 % besparelse på den totale verdien av produktene, oppfyller den definitivt alle forventningene vi har til en adventskalender.

6. Typologi
I tråd med åpenheten som er vanlig for huset, samler Typology adventskalenderen 24 produkter, hvorav 16 er i salgsformat (et tall som sjelden nås i adventskalenderverdenen). Blant dem, den som gjorde suksessen til huset: den tonede leppe- og kinnbalsamen, i 3 nyanser, men også serumene, tonics og kremer med etiske og skarpe formuleringer av merket. En gullklump.

7. Dr. Barbara Sturm
Elegant. Nøktern. Minimalistisk. I likhet med hele Barbara Sturm-konseptet handler denne adventskalenderen om det viktigste og inneholder merkets ubestridte bestselgere. En mulighet til å oppdage de mest avanserte formlene, kult-serumene og teksturene, den ene mer behagelig enn den andre...

8. Oh, My Cream
Oh, My Cream er et av de mest ettertraktede og ultrapopulære merkene for øyeblikket, og adventskalenderen bør bare forsterke denne begeistringen. Tjuefem kreasjoner fra konseptbutikken er samlet, noe som gjør den til en av de mest banebrytende ansiktspleiekalenderne. Det ideelle formålet er å bli kjent med de innovative merkene innen ren kosmetikk.

9. Paul & Joe
Mer enn en adventskalender, en ekte skattekiste som du kan beholde hele livet, dekorert med Gipsy og Nounette, designerens to katter. På innsiden: skjønnhetssett, hårtilbehør, sminke i begrenset opplag og mange andre kreasjoner, alt sammen i en retro-sjarmerende eske, full av merkets rampete og litt naive ånd.

10. Jo Malone
Et kompendium av husets duftunderverk fra alle vinkler: i duftformler, pleieprodukter og hjemmelys. Vi nevner spesielt den ikoniske minisnøkulen Myrrh & Tonka.
January 17, 2023